• water_ok_icon
  • water_ok_icon

Cine suntem

Cine suntem

Valorile Apa Nova

Ne place să spunem că valorile noastre sunt harta care ne îndrumă mereu pe drumul cel bun.

Apa Nova face parte din Grupul Veolia. Am preluat din experiența grupului cu peste 150 de ani de experiență, dar ne-am însușit și multe din valorile sale.
 
Scopul nostru comun: să fim un partener de încredere al administrațiilor locale, dar și al cetățenilor sau companiilor mari și mici.

Consumatorii - sensul activităţii noastre
Suntem mereu alături de consumatori. Ne străduim să aducem mereu ceva nou în relația cu ei, de la standardele stricte de calitate la anticiparea nevoilor din fiecare zi. E singurul mod prin care putem construi parteneriate cu adevărat solide și durabile.

Responsabilitate față de mediu
Depindem de apa pe care o are de oferit natura, la fel cum și apa depinde de modul în care știm să o îngrijim. Ne cunoaștem locul în circuitul resurselor și știm că relația noastră cu mediul e cea care setează standardul pentru întreaga comunitate. De aceea, tot ce facem e în interesul nostru comun, al tuturor.

Inovaţie
Ne punem imaginația la bătaie pentru a găsi soluții benefice atât pentru mediu cât și pentru consumatori. Suntem determinați să oferim clienților noștri o gamă de servicii și o ofertă cu adevărat conectată la ritmul vieții lor.

Performanţă
În toate țările în care suntem prezenți facem planuri pe termen lung. Muncim pentru a atinge același nivel de competență și profesionalism peste tot unde apare numele Veolia. Replicăm rigoarea financiară, atenția permanentă la performanțele precum și perspectivele de dezvoltare, mereu în ritm cu planurile locale.

Solidaritate
Suntem grupul pentru care schimbul de experiență este esențial și în care succesul se împarte mereu între toți membrii. Pentru că, la fel ca în orice relație de lungă durată, am promis că vom fi împreună la bine și la greu.