• water_ok_icon
  • water_ok_icon

Despre noi

Iubim Bucureștiul

Zi de zi, susținem dezvoltarea orașului pe care îl numim acasă

Nouă ne pasă

Deciziile noastre, ale tuturor, pot influența calitatea vieții din București. De aceea, dincolo de profesionalismul cu care abordăm serviciile de apă și canalizare, Apa Nova încearcă să fie mereu alături de locuitorii capitalei care au cea mai mare nevoie de ajutor.

Prin parteneriatul “Ne pasă” ” inițiat de Apa Nova alături de Asociația Samusocial am reușit de-a lungul timpului să oferim un cămin adulților fără locuință din București În acest demers, Apa Nova a pus la dispoziția asociației o casă de 80 mp și un teren care a ajuns să găzduiască centrul de zi Samusocial. Am încercat să atragem de partea noastră și alte companii mari și Primăria Municipiului București, către care am promovat inițiativa.

Ateliere fără frontiere România

Partenerii noștri de la Ateliere fără frontiere luptă împotriva marginalizării și excluziunii din societate, oferind o nouă șansă persoanelor aflate în dificultate. Asociația invită companii mari și mici să doneze calculatoarele pe care nu le mai folosesc altor asociații neguvernamentale. După repararea sau reciclarea lor, PC-urile ajung să contribuie la realizarea proiectelor și misiunii asociațiilor.

Apa Nova participă activ la inițiativa asociației, punând la dispoziția voluntarilor numeroase calculatoare ieșite din uz pentru noi, dar care pot însenina o zi la birou pentru altcineva.