• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile din Bulevardul Averescu, Sector 1

19/06/2024

Compania Apa Nova intervine astăzi, 19.06.2024, începând cu ora 13:00, pentru remedierea unei avarii survenite la o conductă din rețeaua de distribuție a apei potabile, din Bulevardul Averescu x Strada Clucerului, Sector 1, București.

Pentru realizarea intervenției este necesară întreruperea alimentării cu apă potabilă în Strada Clucerului nr. 40 - 86 și Strada Mirea George Demetrescu, fiind posibil ca, pentru scurte intervale de timp, apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime).  

Având în vedere complexitatea lucrărilor și pentru a preveni orice potențiale incidente, este necesară restricționarea traficului rutier pe prima bandă de circulație pe Bulevardul Averescu, în perimetrul intervenției, pe sensul dinspre Bulevardul Ion Mihalache către Arcul de Triumf.

Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul serii de astăzi, 19.06.2024.  

Echipele lucrează dedicat pentru remedierea avariei, încercând să se reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați. 

Apa Nova cere scuze bucureștenilor pentru disconfortul creat.