• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii la rețeaua de transport a apei potabile din Splaiul Independenței, Sector 6, București

01/07/2024

Compania Apa Nova intervine în data de 28.06.2024, începând cu ora 13:00, pentru remedierea unei avarii survenite la o conductă din rețeaua de transport a apei potabile, din Splaiul Independenței, Sectorul 6, București.

Serviciul de furnizare a apei potabile nu va fi întrerupt, însă, ca urmare a complexității lucrărilor și pentru prevenirea oricăror potențiale incidente, este necesară restricționarea traficului rutier în perimetrul intervenției, pe Splaiul Independenței, între Strada Dimitrie Brândză și Șoseaua Cotroceni. De asemenea, este posibil ca, pentru scurte intervale de timp, apa să își piardă din limpezime (să apară tulburime) în perimetrul delimitat de Strada Dimitrie Brândză, Bulevardul Gheorghe Marinescu, Bulevardul Eroilor, Strada Carol Davila, Strada Staicovici D. Nicolae și Splaiul Independenței nr. 105-215.

Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul dimineții zilei de 02.07.2024. 

Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care participanții la trafic sunt afectați.  Apa Nova cere scuze bucureștenilor pentru disconfortul creat.