• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de canalizare în apropierea intersecției Șoseaua Giurgiului cu strada George Bacovia, sector 4

BUCURESTI.12 IULIE 2020

Apa Nova desfășoară în data de 12.07.2020 lucrări de remediere a unei avarii la rețeaua de canalizare în apropierea intersecției Șoseaua Giurgiului cu strada George Bacovia, sector 4. Intervenția Apa Nova vine ca urmare a unei surpări generate de o avarie la sistemul de canalizare, conform verificărilor amănunțite realizate de către echipele operaționale. 

În soluționarea avariei, Apa Nova colaborează cu STB pentru a realiza lucrările de reparație în regim de urgență, cu scopul de a preîntâmpina viitoare incidente. Lucrarea este semnalizată și necesită sistarea circulației tramvaielor pe tronsonul avariat pe parcursul  zile de 12.07.2020.

 Alimentarea cu apă potabilă, respectiv preluarea și transportul apei uzate și pluviale nu sunt întrerupte pe durata desfășurării lucrărilor de reparație.

Echipele operaționale vor lucra dedicat, astfel ca circulația să reintre în normal într-un interval scurt de timp. Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție și reparație în cursul zilei 12.07.2020.

 Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.