• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Comunicat de presa

19 August 2020

Ca urmare a avertizarilor meteo, emise de catre Administrația Națională de Meteorologie, echipele operaționale Apa Nova Bucuresti (ANB) sunt mobilizate proactiv în teren pentru a interveni imediat în zonele potențial a fi afectate având în vedere cantitățile importante de precipitații prognozate pentru Municipiul București în data de 19.08.2020.

Pentru a limita impactul local al precipitațiilor cu posibil caracter torențial, ANB este pregătită să intervină cu 17 hidrocurațitoare, 25 autoutilitare și echipamente de pompare și 68 specialiști. Echipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele depresionare cel mai probabil a fi afectate în caz de precipitații semnificative, produse în intervale reduse de timp.

În cazul în care se dorește transmiterea unei sesizări către Apa Nova București, bucureștenii pot contacta operatorul rețelei de canalizare la:
         021.207.77.77 - Call Center:
         prin live-chat pe site-ul companiei la : https://www.apanovabucuresti.ro/contact
         prin aplicația mobilă Apa Nova București:
              -          Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.apanovabucuresti.app&hl=en
              -          AppStore: https://apps.apple.com/ro/app/apa-nova-bucuresti/id1466080435

Din 2000, Apa Nova și-a asumat responsabilitatea gestionării resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice din Municipiului București. În cei aproape 20 de ani,sistemul de alimentare cu apă și de canalizare a fost reabilitat, modernizat și dezvoltat conform celor mai bune practici industriale în domeniu, realizări care se traduc prin investiții care depășesc 500 de milioane de euro până în prezent. Zi de zi, echipele Apa Nova lucrează dedicat și depun eforturi susținute pentru asigurarea funcționalității sistemului de alimentare cu apă și canalizare în condiții de calitate și de siguranță.