• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a apei potabile din Bulevardul Ferdinand I, Sector 2, București

17/07/2024

Compania Apa Nova intervine în data de 17.07.2024, începând cu ora 17:00, pentru remedierea unei avarii survenite la rețeaua de distribuție a apei potabile, din Bulevardul Ferdinand I, Sector 2, București.    

Pentru realizarea acestei ample intervenții, este necesară întreruperea alimentării cu apă potabilă în perimetrul delimitat de străzile: Bulevardul Ferdinand I nr. 109 – 127, Strada Zidurilor, Intrarea Mandarinei, Șoseaua Pantelimon nr.  31 - 35, fiind posibil ca, la reluarea serviciului, pentru scurte intervale de timp, apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime).

Ca urmare a complexității lucrării și pentru prevenirea oricăror potențiale incidente, este necesară restricționarea traficului rutier pe Bulevardul Ferdinand I, în perimetrul intervenției, pe sensul dinspre Șoseaua Pantelimon spre Strada Avrig. 

Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul dimineții zilei de 18.07.2024. 

Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii sunt afectați.     

Apa Nova București cere scuze bucureștenilor pentru disconfortul creat.