• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de alimentare cu apa potabilă din str. Mihai Eminescu x str. Polonă, Sector 1

09/12/2021

Ca urmare a unei sesizări primite în cursul zilei de 09.12.2021, ora 15:15, privind surparea carosabilului, Compania Apa Nova operează începând cu ora 18:00, o lucrare complexă pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua de alimentare cu apă potabilă, în zona str. Mihai Eminescu x str. Polonă, Sector 1, București.

Pentru realizarea intervenției, nu va fi necesară întreruperea alimentării cu apă potabilă pentru consumatori, însă este posibil ca, pe durata intervenției, în perimetrul străzilor Mihai Eminescu, Polonă , bd. Dacia  apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime), iar traficul se derulează cu ușoare restricții. 

Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul zilei de 10.12.2021, ora 23:00, iar refacerea pavajului se va finaliza în dimineața zilei de 11.12.2021. Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii și participanții la trafic pot fi afectați.  

Apa Nova își cere scuze pentru disconfortul creat bucureștenilor.