• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Apa Nova redeschide pentru public Centrul de Relații Clienți

27/04/2021

Ca urmare a relaxării măsurilor de restricție, Apa Nova anunță redeschiderea, începând de marți, 27/04/2021, a Centrului de Relații Clienți, pentru clienții și potențialii clienți care doresc să interacționeze direct cu specialiștii companiei pentru optimizarea timpilor de răspuns și soluționarea rapidă a solicitărilor.

Dotat cu cele mai noi facilități digitale și dezvoltat după conceptul “one stop shop”, aflat pe strada Tunari nr. 60A, sector 2, Clădirea Ștefan cel Mare, parter, Centrul de Relații Clienți Apa Nova va funcționa de luni până vineri, între orele 08:00 și 17:00.

Interacțiunea cu consumatorii se va realiza având la bază respectarea strictă a măsurilor de siguranță pentru prevenirea răspândirii infectării cu SARS-CoV-2, respectiv:
·         număr limitat de persoane în incinta sediului;
·         păstrarea distanței sociale;
·         măsurarea temperaturii;
·         utilizarea echipamentelor de protecție: separatoare plexiglas, măști de protecție, dozatoare cu dezinfectant etc.

Compania recomandă și încurajează utilizarea serviciile de plată online, dar și a canalelor alternative de comunicare:
 ·         Apel telefonic către  Call-Center, disponibili 24h/24h, la numărul 021 207 77 77
 ·         Live chat în website pe: www.apanovabucuresti.ro, de luni până vineri între orele 08:00-16:00;
 ·         Mesaj scris, opțiune disponibilă în site la secțiunea Contact, în rubrica special creată pentru „Informații” - www.apanovabucuresti.ro/contact;
 ·         Aplicația Apa Nova, disponibilă în App Store și Google Play