• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei surpări a carosabilului pe str. Theodor Speranția nr. 81

02/03/2020

În data de 02.03.2019, în jurul orelor 17:00, Apa Nova București a fost sesizată cu privire la apariția unei surpări la adresa str. Theodor Speranția nr. 81, sector 3, București (în apropierea intersecției cu intr. Chiparosului).

Echipele operationale ANB s-au deplasat în regim de urgență către locația indicată, fiind prezente în locație la ora 17:30, pentru verificări amănunțite ale rețelelor de apă potabilă și canalizare.

Ca urmare a verificărilor, s-a constatat o avarie la rețeaua de alimentară cu apă ceea ce a condus surparea carosabilului pe un perimetru de aproximativ 1,5m x 1,5m și o adâncime de ~1m, fiind necesară blocarea circulației rutiere până la finalizarea lucrărilor. Zona afectată a cuprins perimetrul străzilor Anestinelor, Theodor Speranția nr. 73 – 113, intrarea Anestinelor, alimentarea cu apă potabilă fiind oprită sau prezentând presiune scăzută.

Compania estimează finalizarea întregii operațiuni de intervenție în jurul orelor 24:00, însă echipele Apa Nova București fac eforturi susținute pentru a reduce la minim timpul de remediere și impactul asupra locuitorilor.

Apa Nova București își cere scuze pentru disconfortul creat riveranilor și participanților la trafic.