• water_ok_icon
water_ok_icon
  • water_ok_icon

Știri

Lucrare Apa Nova pentru remedierea unei avarii complexe la rețeaua de distribuție a apei potabile din B-dul Geniului, Sector 6

27/05/2021

Apa Nova operează, începând din data de 27.05.2021, o lucrare complexă pentru remedierea unei avarii la o magistrală din rețeaua de distribuție a apei potabile, din B-dul Geniului, Sector 6.

Ca urmare a complexității lucrării, alimentarea cu apă potabilă este întreruptă în data de 27/05/2021, pe străzile Șos. Grozăvești, B-dul Geniului, B-dul Milea Vasile 1-3, B-dul Maniu Iuliu 1-5, Splaiul Independenței 229. În această dată compania va asigura alimentarea alternativă a consumatorilor din zonele afectate prin intermediul cisternelor cu apa potabiliă.

Este posibil ca pentru scurte durate de timp în perimetrul delimitat de: Șos. Panduri, Str. Vitzu Alexandru, B-dul Tudor Vladimirescu, Str. Spătaru Preda, Șos Sălaj, Str. Croitoru Vasile, Calea Rahovei, Str. Mărgeanului, Str. Petre Ispirescu, Drumul Sării și B-dul Geniului apa să-și piardă din limpezime (să apară tulburime) - Cartierele 13 Septembrie și Rahova.

Echipele lucrează dedicat, încercând reducerea la minimum a intervalului de timp destinat lucrărilor.

Apa Nova București își cere scuze pentru eventualul disconfort creat consumatorilor.