• water_ok_icon
  • water_ok_icon

Alimentare cu apă Branșament

Alimentare cu apă Branșament

Servicii

Alimentare cu apă / Branșament

Poate că ai nevoie de apă limpede mereu la îndemână, cu o simplă rotire a robinetului. Sau poate ești în căutarea unui partener care să-ți înțeleagă cu adevărat afacerea și să-ți ofere consultanța de care ai nevoie. Oricare e motivul pentru care ești aici, Apa Nova e aici să te ajute.

Apa din rețeaua publică ajunge la consumatorii noștri prin rețeaua interioară a clădirii. Conectarea rețelei interioare la rețeaua publică de alimentare cu apă se face printr-o porțiune de conductă care se numește branșament și care e montată de specialiști Apa Nova după semnarea contractului de execuție a lucrărilor.

Pentru locuințe
Livrăm apa la robinetul tău, la unul din cele mai mici tarife din România. Bună de băut, de folosit în bucătărie sau la spălat, disponibilă 24 / 24h. Conectarea la rețeaua publică schimbă complet modul în care primești, folosești și plătești pentru apa potabilă.

Pentru afaceri
Mari sau mici, firmele se dezvoltă cu furnizori pe care știu că se pot baza. Suntem aici pentru tine indiferent că apa joacă rolul principal sau doar ai nevoie de ‘apă la birou’.

Pentru complexuri rezidențiale
Implică-ne în proiect pentru a oferi clienților tăi tot confortul necesar din prima zi de ‘casă nouă’. Branșarea la rețeaua publică de apă, mai simplu de făcut ca niciodată.

Pentru instituții de stat
Dacă reprezinți o instituție de stat poți aplica ușor pentru un contract de conectare la rețeaua publică de apă și furnizare a acesteia.